Aanvulling School - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Aanvulling School

Opleidingen
Erkenning:
Deze aanvulling is een door de GRO (CAT) erkende bij- of naschling op HBO-niveau.
Vooropleiding:De Spirituele School (bij ons) of de Interactieve School bij Monique Timmers. Het is een soort 'Graad 6'.
Opbouw:
Deze aanvulling bestaat uit ?? blokken van een dagdeel à ca. 3,5 uren. Meestal doen we 2 blokken op een hele dag, maar bij voldoende belangstelling kan dit ook per dagdeel. Het geheel duurt ??? jaar.

Prijzen:
€ 450, incl. koffie, thee en - als het een hele dag betreft - een lunch, e.e.a. vooraf te betalen. Je ontvangt je lesmateriaal vooraf als PDF per blok per email.
Docenten:
Peter Langendijk en Wieke Kroijenga.
Opmerking:
Dit is geen opleiding waarbij je veel uit je hoofd hoeft te leren, het gaat hier met name om de bewustzijnsverruiming. Als je ervoor kiest om zelf ook Urim-Code therapeut te worden, dan is dit een beroepsopleiding. In dat geval zijn alle kosten aftrekbaar voor de belasting.
Lesdata:
Blok 1:
Blok 2:
Blok 3:
Blok 4:
Blok 5:
Blok 6:


Nog in te
plannenTijden:
Blok 1+2 en 3+4 zijn van 09.30u tot ca. 17.00u. Blok 5 is van 13.00u - 17.00u. Indien daar voldoende belangstelling voor is, kunnen de blokken ook los van elkaar per dagdeel worden gegeven.
Locatie:De lessen worden gegeven bij ons in de praktijkruimte.

Tekst
Heb je belangstelling voor deze zeer bijzondere aanvulling op de Spirituele School? Zet dan je naam, adres, telefoonnummer en email in het eerste deel van het aanmeldformulier en vink aan dat je voor de aanvulling op de School wilt komen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Blok:

Soort:
Omschrijving:
1 Theorie

2 Theorie

3 Praktijk

4 Theorie

5 Praktijk

6 Theorie.

Terug naar de inhoud