Helen met getallen - Kopieën - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Helen met getallen - Kopieën

Behandelingen
Even een klein voorbeeld uit de praktijk. Ik (Peter) loop al 12 jaar met krukken vanwege nieuwe heupen met allerlei complicaties. Ook zat daar een karmisch verhaal van zo'n 52 levens aan vast. Het resultaat was dat ik m'n eigen gewicht niet op m'n benen kon dragen, heel weinig bewegingsruimte had in m'n heupgewrichten, allerlei beschadigingen door diverse zweepslagen en een totaal verstoorde functionaliteit van de spiercellen en de afvoer van afvalzouten en maar heel weinig kracht en snelheid.

Inmiddels is het karma allemaal opgelost, maar ondanks het trainen met lopen, fietsen en allerlei rek- en strekoefeningen (anders had ik al lang in een rolstoel gezeten), zat er nog steeds geen vooruitgang in.

[image:image-2]
Monique kreeg toen 'van boven' door dat het nu eigenlijk wel klaar was met de lessen en dat het herstel nu mocht beginnen. Om dat proces op gang te brengen, kreeg ze een code door die ze op een papiertje krabbelde. Ik moest dat de komende weken elke avond onder m'n kussen leggen. Deze code zou de cellen in m'n benen weer in de originele, gezonde staat brengen.

Voor die tijd kon ik zo'n 500m aan één stuk lopen en ca. 10km fietsen. Na het fietsen was het anderhalve week even helemaal gebeurd, door de pijn die - naar ik aanneem - ontstond door de verzuring en die heel lang aanhield. Ongeveer 1 week na het gebruik was de pijn helemaal verdwenen, na zo'n 2 weken fietste ik 50km met daarna alleen een paar vermoeide benen en dat was de volgende dag weer over. Ben benieuwd hoe dit verder gaat..

Terug naar de inhoud