Introductie - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Introductie

Therapieën

Over het algemeen doen wij de eerste sessie in ieder geval met z'n beiden, omdat er dan door de mediamieke gaven van Wieke meteen boven water gehaald kan worden wat de werkelijke oorzaak van het probleem is en er dus doelgericht een behandeling kan worden bepaald. In grote lijnen zijn onze behandelmethoden te verdelen in twee groepen: met herbeleven en zonder herbeleven.

Met herbeleven:

  • Dit zijn meer de oudere technieken. Hierbij wordt het ontstaan van een trauma opnieuw beleefd (b.v. door regressie, reïncarnatie, rebirthing of lichaamsgericht werk), waardoor je begrijpt wat er is gebeurd en waarom je bent zoals je bent. Bovendien kan de lading die daarbij hoort (dat is uiteindelijk hetgene waar je last van hebt) worden geuit door huilen, schreeuwen, trillen, schudden, o.i.d. en kan er een transformatie plaatsvinden. Daarbij wordt de negatieve invloed van die lading omgezet in een positieve kracht. Soms is dit heel eenvoudig, maar het kan ook behoorlijk heftig en confronterend zijn. Dit is wel een heel goed leerproces.

Zonder herbeleven:

  • Dit zijn met name de nieuwe methoden plus een aantal ouderen. Hierbij wordt een verstorende lading of energie geheald of gewoon weggehaald, zonder dat je te weten komt wat het was en waar het is ontstaan. Dit kan b.v. heel goed met de energetische stoelen, handoplegging, de buitenaardsen of een klankschaal. Maar er zijn ook een aantal sjamanistische technieken waarmee een lading gewoon kan worden weggehaald, zoals b.v. met een Siberische sjamanenhealinghealing. Wat ook heel belangrijk is om te weten, is dat veel belastende dingen in deze nieuwe tijd (sinds eind 2012) in één keer losgelaten mogen worden. Één vingerknip en het is weg: 'instant healing' heet dat...

  • Het is mogelijk dat je van alles voelt tijdens de behandeling, maar dat hangt af van je eigen waarnemingsvermogen (gevoeligheid). Er zijn ook veel mensen die (vrijwel) niets voelen, maar dat zegt meer over hun dan over de behandeling. In tegenstelling tot de methoden met herbeleven leer je hier niets van, maar dat is in deze nieuwe tijd niet altijd meer nodig.

  • Het effect kan soms direct merkbaar zijn (b.v. bij emoties, pijn of energieproblemen), maar het kan ook een half jaar duren (b.v. bij tussenwervelschijven vervangen of nieuwe stamcellen plaatsen door de wezens van Sirius). Dit hangt af van de mate waarin je fysieke lichaam is beïnvloed en hoe snel de wijzigingen vanuit je energielichaam bij jou kunnen doorwerken in je fysieke lichaam.

In de menu's hiernaast vind je een beschrijving per methode, wie van ons tweeën die behandeling kan doen, hoe lang dat ongeveer duurt en of het met of zonder herbeleven is.

.

Terug naar de inhoud