Aura comprimeren - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Aura comprimeren

Behandelingen
Geschikt voor:

Omgaan met energieën, hoogsensitiviteit, gevoeligheid voor externe energieën verminderen, minder energiën en emoties oppikken van anderen.

Onze aura fungeert ook als een beschermende energiejas, bestaande uit zeven lagen. Deze jas moet ons beschermen tegen allerlei invloeden van buiten af. Maar bij vrijwel niemand is die jas perfect: er zitten gaten of zwakke plekken in, of de aura is veel te wijd, waardoor er tussenruimtes zijn. In dat geval ben je een soort wandelende schietschijf: alles waait zo bij je naar binnen. Dit is samen met een slechte aarding een typisch probleem voor hoogsensitieve mensen.

Een energie (meestal emoties, soms ook overleden personen) voelt zich tot jou aangetrokken, omdat die energie (bv. verdriet) overeenstemt met jou energie of thema (ook verdriet). Die energie hecht zich als een magneet aan de buitenkant van je aura en gaat op zoek. Hij vindt een zwakke plek, kan daardoor naar binnen en zit in de eerste tussenlaag. Ook daar gaat hij weer op zoek en vindt ergens anders een zwakke plek: hup, weer een laag verder naar binnen. Het is net een doolhofconstructie en voor je het weet zit die energie in jou en is het jouw verdriet. Je bent verdrietig en je weet niet waar het vandaan komt.

Loop maar eens met een veel te open aura over de markt met honderden mensen, of zit maar eens stijf opgepakt bij elkaar op een verjaardagsvisite. Wedden dat je dan van alles oppikt van de mensen om je heen? Automatisch doe je dat dus ook alleen maar als het echt niet anders kan. Je blijft de groepen mensen zoveel mogelijk vermijden.

Er wordt ons helemaal niet geleerd dat we een aura hebben en dus houden we ons daar ook niet bewust mee bezig. Toch doen we dat onbewust wel. Kijk maar eens hoe je een plekje op een terras uitzoekt, of in een trein zoveel mogelijk niet tegenover iemand anders gaat zitten. En als dat dan toch moet, dan gaan de knieën over elkaar en de armen voor de buik langs. Als ik je dan zou vragen waarom je daar zo gaat zitten, weet je het waarschijnlijk zelf niet, maar onbewust heeft het te maken met de energieën die je van andere mensen voelt.

Het is dan zaak om die aura te gaan comprimeren. Er zijn een aantal methoden waardoor je je bewust kan worden van de buitengrens van je aura. Als je dat weet, verzinnen we een soort houvast voor je verstand (ook daar zijn weer verschillende mogelijkheden voor) en gaan we die aura naar binnen trekken. Dat klinkt misschien gek, maar jouw energie doet tot op zekere hoogte wat jij wilt. Op een gegeven moment is de dichtheid van je aura zo groot, dat je gewoon niet verder kunt.

Het gevolg is dat de tussenruimtes zijn verdwenen en dat het gat in de éne laag wordt afgedicht door de andere laag. En dat is nou precies de bedoeling. Als er dan een energie bij je komt, kan die misschien het gat wel vinden, maar kan daar niet naar binnen. En dan loop je weer met plezier over de drukke markt...

.

Terug naar de inhoud