Huizen reinigen - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Huizen reinigen

Behandelingen
Geschikt voor:
Entiteiten uit woningen verwijderen.

Diverse mensen hebben last van entiteiten in hun woning. Dit kunnen aangehechte energieën zijn, oftewel familieleden of andere personen die zijn overleden, maar zich aan een nabestaande hebben gehecht, omdat ze nog niet naar het licht kunnen of durven. Het kunnen ook de vorige bewoners zijn, die hun huis na het overlijden nog niet kunnen loslaten omdat ze daar al zo lang hebben gewoond.

In verreweg de meeste gevallen gaat het om een overleden persoon die het aardse leven nog niet kan of durft los te laten. In zo'n geval gaan we naar dat huis toe en zetten het helemaal in het Licht, letterlijk (met allemaal waxinelichtjes) en figuurlijk. We vragen hulp en maken contact met de betreffende entiteit. We leggen uit wat er aan de hand is, dat het zo niet kan blijven en laten die persoon dan in alle liefde ophalen.

Maar er zijn ook nog andere oorzaken mogelijk, die meer met negativiteit te maken hebben, zoals bv. voodoo, winty, "poltergeisten" bij opstandige pubers, alcohol, drugs, angsten die entiteiten aantrekken, etc. In dat geval moeten we eerst de bron weghalen. Er is dan een anker (een aanhechtingspunt), waardoor dat negatieve bij jou of in dat huis is. Dat betekent dat we soms ook één of meerdere personen moeten reinigen of voorwerpen moeten verwijderen.

In een aantal gevallen, bv. bij consequent alcohol- en/of drugsgebruik, verlenen wij onze medewerking niet. Dan is het zonde van onze tijd, omdat het daarna toch weer terugkomt. Dan moeten er eerst andere dingen gebeuren, zoals afkicken en daar zijn weer andere hulpinstanties goed in.

Aan het eind gaan we het hele huis door met een kaarsje en speciale wierook, we gaan door alle hoeken en gaten en laten alle negativiteit weghalen. Wieke vraagt daarna de engelen om een beschermende koepel over het huis te plaatsen, zodat het voorlopig rustig blijft, of we gebruiken het Violette Vuur om het huis te zuiveren. Kortom: er is van alles mogelijk, maar we komen dus niet met een emmer en een sopje...

.

Terug naar de inhoud