Klankschaalhealing - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Klankschaalhealing

Behandelingen
Geschikt voor:

Energiedoorstroming verbeteren, meridianen synchroniseren, energie van organen weer in balans brengen, linker en rechter hersenhelft synchroniseren, diepe ontspanning.

Deze klankschaalhealing komt oorspronkelijk uit het oude Atlantis en is bedoeld om je meridianen met elkaar te synchroniseren en de chakra's uit te lijnen en op elkaar af te stemmen. Hierdoor gaat je energie beter doorstromen en raakt je lichaam meer in balans.

Werkwijze:

  • De klankschaal moet in de eerste auralaag worden aangeslagen en dat kan het beste door de schaal op je lichaam te zetten. Alleen bij je 6e en 7e chakra (voorhoofd en kruin) gaat dat niet, omdat je schedel daarvoor te hard is en dat voelt niet zo lekker. Op die plaatsen houden we de schaal zo dicht mogelijk bij de huid.

  • Als eerste wordt de klankschaal op je beide enkels geplaats, daarna beurteling op beide bovenbenen (dat is voor de meridianen in je benen).

  • Vervolgens komt de schaal op de buik (voor het 1e, 2e en 3e chakra), op de borst (voor het 4e en 5e chakra), in de schouderkom van de éne arm en daarna op de handpalm van diezelfde arm (voor de meridianen in je arm) en dan de andere arm op dezelfde manier.

  • Daarna richt ik de klankschaal op het voorhoofdchakra en op de kruinchakra, beiden zo dicht mogelijk bij het hoofd.

  • Vanuit de kruinchakra gaat de schaal heel rustig een paar keer van het linkeroor naar het rechteroor en weer terug. Dit is om beide hersenhelften met elkaar te synchroniseren via de hersenstam.

  • Als laatste worden er nog een aantal 8-vormige bewegingen boven het hele lichaam gemaakt.

.

Terug naar de inhoud