Massages - Nieuwetijdsgenezen

Ga naar de inhoud

Massages

Behandelingen
Geschikt voor:

Energetische blokkades, omgaan met energieën, hoogsensitiviteit, aarden, healing, pijnbestrijding, ontspanning, seksuele problemen, incest, diepe ontspanning.

Contactoefeningen.

  • Er zijn mensen bij wie het vertrouwen in het verleden een behoorlijke deuk heeft opgelopen en daardoor grote moeite hebben met aanraken en aangeraakt worden. Voor deze mensen is het goed om eerst een aantal keren contactoefeningen te doen, waarbij ze in eerste instantie zelf kunnen bepalen hoe dat verloopt. Hierbij wordt in overleg het contactgebied stapje voor stapje vergroot, waardoor een overstap naar een thermomassage, een ayurvedische massage, hypnotherapie of energetisch genezen mogelijk wordt.

Thermo-massage.

  • Veel mensen hebben een continue gevoel van spanning of stress. Ze zitten voortdurend in hun verstand en komen daar moeilijk uit. In die gevallen is een thermomassage een zeer geschikte behandeling. Daarbij wordt het hele lichaam afgewerkt in een voorspelbaar patroon en op een zeer tedere wijze. Het is meer een massage met het hart dan met de handen, waardoor de ontspanning na enige tijd vanzelf van binnen uit komt.

Intuïtieve massage.

  • Voor een echte healing is er een intuïtieve massage. Hierbij stem ik me helemaal op je af en gaan m'n handen als vanzelf daar naar toe waar het nodig is. Dit kan heel lief en zacht zijn, maar ook heel pittig. Dat weet je van te voren nooit.

Siberische sjamanenmassage.

  • Een Siberische sjamanenmassage is deel een intuïtieve massage en volgt deels een patroon. Het is hierbij de bedoeling dat alle vervuilende energie wordt weggehaald en je energiebanen weer flink gaan doorstromen en in balans worden gebracht. Dit is in de eerste fase (opschonen) vrij rustig, maar in de tweede fase (doorstroming) behoorlijk pittig, omdat er met de vingertoppen redelijk hard op je wordt geklopt en dit maakt over het algemeen heel wat emoties los.

Energetische massage.

  • En dan is er nog de energetische massage. Deze behandeling is speciaal gericht op het openen van energiebanen, die zijn geblokkeerd door emotionele ladingen. Dit is vaak het geval bij vrouwen, waarbij de blokkade meestal in de onderrug en in de buik zit. Hierdoor draait eigenlijk alles onder de navel op halve kracht. Het gevolg is menstruatieproblemen, blaasproblemen, maag- en darmproblemen, witte vloed of juist droogte, koude billen en/of voeten. Sommigen hebben maar één van deze verschijnselen, maar ik heb er al heel veel meegemaakt die het hele scala hebben.

  • Ik stuw dan een bolletje energie een aantal malen door je hele ruggegraat op en neer, waardoor de grote meridiaan in de ruggegraat a.h.w. wordt gedotterd en de zaak weer begint door te stromen. Aan de voorkant worden de blokkades meestal verwijderd d.m.v. stimulatie van diverse Ayurveda-punten.

.

Terug naar de inhoud